Joomla 3.2 Template by Custom Varsity Jackets

Ik ben…..

.. op 18 september 1959 geboren te Geertruidenberg. In mijn jeugdjaren woonde ik tijdens de weekenden en vakanties in Hoogerheide zodat we dichter bij de familie in de regio konden zijn.

.. gehuwd en woonachtig te Huijbergen.

.. na het volgen van LTS, MTS elektronica ben ik in 1982 in Hilversum afgestudeerd op de HTS elektronica. Na enige tijd in de scheepsvaart automatisering te hebben gewerkt ben ik gaan werken in de industriële en logistieke automatisering. In 1998 gaf ik leiding aan een divisie van 50 medewerkers in een Benelux vestiging van 160 medewerkers. Na de overname door ABB in 1998 ben ik in 2002 als zelfstandig adviseur gestart en heb diverse bedrijven mogen adviseren en begeleiden waaronder als interim ICT manager bij de firma Verbrugge Terminals. Ik heb verder diverse bedrijven ondersteund in de rol van Business Development en Account Manager en heb diverse buitenlandse ondernemingen ondersteunt bij hun Europese opstart. Na een mooie periode bij Vopak, heb ik de staande IT organisatie van APM Terminals op Maasvlakte 2. opgezet. Ik ben nu weer aan het kijken naar de volgende uitdaging, kijk verder via deze link.

Waar ben ik mee bezig of me bezig geweest......

.. privé piloot en voormalig vice-voorzitter van stichting 100 Jaar Luchtvaart Nederland nu Stichting Eerste Gemotoriseerde Vlucht In Nederland.

.. voormalig bestuurslid (Penningmeester) VVD afdeling Woensdrecht.

.. voormalig burgerlid commissie Bestuur en Middelen van de Gemeente Woensdrecht.

.. voormalig lid klankbordcommissie Rabobank Zuidwesthoek.

.. tot juni 2011 vrijwillig docent voor het PCdoeMeeCentrum te Huijbergen geweest.

.. oprichter en voormalig bestuurslid van Bewonersvereniging Ste Marie te Huijbergen.

.. voormalig lid van Dorpsplatform Huijbergen.

.. voormalig bestuurslid van de BRTO (Brabandse Wal Radio en Televisie Omroep), zendgemachtigde in de Gemeente Bergen op Zoom en Woensdrecht. Na een fusie verder als Omroep Zuid West.

.. webmaster van diverse verenigingen, stichtingen, MKB’ers en privé personen.

.. motor begeleider bij het wielercomité Huijbergen en De Schelderit, een jaarlijkse toertocht met auto’s voor jongeren en jongvolwassenen met een (verstandelijke) beperking.

.. lid van de Raad van toezicht van Stiching Vliegmaterieel Hoeven, onderdeel van Vliegclub Seppe.

 

Hits: 7799